Hvem er vi…

Henrik800px_--12

Henrik Gantzel

Direktør

Vores værdier, historie og profil

Fra iværksættervirksomhed til innovativ udviklingspartner
med over 50 ansatte, der leverer fuldendte kvalitetsløsninger indenfor bearbejdning af metal til kunder over hele landet.

Hvem er vi…

Gantech er specialister i produktion af delemner og totalløsninger i stål og metal. Vi er underleverandør til en række industrier, for hvem kvalitet, fleksibilitet, pris og levering til tiden er afgørende for deres produktionsflow.

Vores fagkompetencer og avancerede maskinpark, laserskærer, bukker, bearbejder og svejser hver dag såvel ensartede – som innovative løsninger, der sikrer langvarige partnerskaber. Det har vi gjort i over 20 år.

Vi kalder det STÅLSAT HÅNDVÆRK!

Vores historie

Historien om Gantech A/S starter i 1982, hvor Christian Bruun og Viggo Pedersen startede underleverandørproduktion indenfor pladebearbejdning. Virksomheden fik hurtigt travlt, og en stigende efterspørgsel krævede i 1985 flytning til større arealer, og JCK Maskinfabrik var etableret. I 2002 udvides produktionen med faciliteter indenfor laserskæring – et område, der hurtigt blev en af virksomhedens kernekompetencer.

I 2004 købte Henrik Gantzel virksomheden og skiftede navn til Gantech A/S. Navnet afspejler direktørens navn men også hans fokus på teknologi og udvikling. I 2006 flyttede virksomheden til sin nuværende lokation i Ribes Industriområde i en ny, moderne produktionshal på 2.000 m2. Produktionsarealerne er siden blevet udbygget adskillige gange og består nu af 8.000 m2 haller, værksteder og kontor. På samme vis er maskinparken og dermed virksomhedens kompetencer konstant blevet opgraderet og senest i 2022 suppleret med en imponerende Eagle Laserskærer.

Social ansvarlighed

Vi passer på hinanden og det omkringliggende samfund, og vi har en lang historik med støtte og sponsorater til velgørende formål og lokale aktiviteter, der deler samme værdisæt som Gantech.

Her er nogle af vores aktuelle aktiviteter.

Gantificere

Vi hjælper gerne med at optimere jeres produkt så det passer bedst muligt ind i vores produktion, dette sikrer det bedste resultat, og den bedste pris.

Vi kalder det at ’Gantificere’ en ordre.