Hvem er vi…

Logo 10

Kontakt

Salgsafdeling

Laserskæring i metal

Vi udfører præcisionslaserskæring i aluminium, rustfri stål og metaller i op til 40 mm tykkelse. Vores erfaring sikrer optimal pladeudnyttelse, og giver vores kunder den rigtige pris, kvalitet og fleksibilitet i leveringen.

Laserskæring er en proces, der i løbet af de sidste 15 år har udviklet sig med ekspresfart. Det er en såkaldt termisk skæreproces, hvor en fokuseret laserstråle opsmelter et smalt snit i grundmaterialet, og det smeltede materiale blæses ud gennem en skæregas. Der efterlades et rent snit uden slagger. Laserskæring er en meget fleksibel, berøringsfri metode til pladebearbejdning med imponerende skæreresultater – det er muligt at fremstille emner med 0,1 mm nøjagtighed. Processen udsætter desuden emnet for et minimum af varmepåvirkning og deformation. Resultatet er emner i meget høj kvalitet, som ikke kræver efterbearbejdning.

Stor kapacitet

Vores to moderne laserskærer gør os – med sine 20 KW og 6 KW – i stand til at skære i alle gængse materialer samt tykkelser. Vores maskiner er desuden forsynet med vekselbord, som gør os i stand til at køre meget økonomisk, da laserskæring og pladeskift udføres automatisk af maskinen.

Laserskæringsanlægget: fordele og fakta

  • Lave produktionsomkostninger
  • Høj præcision og kvalitet
  • Optimal pladeudnyttelse
  • Minimal risiko for deformering
  • Øget produktivitet & fleksibilitet
  • Pladestr. max.                   Op til 2000 x 6000 mm
  • Godstykkelse, sort stål            Op til 40 mm
  • Godstykkelse, rustfri stål        Op til 40 mm
  • Godstykkelse, aluminium       Op til 40 mm

Gantechs værktøjskasse

Se billeder af vores laserskære her

Gantificere

Vi hjælper gerne med at optimere jeres produkt så det passer bedst muligt ind i vores produktion, dette sikrer det bedste resultat, og den bedste pris.

Vi kalder det at ’Gantificere’ en ordre.

Konstruktionssparring til fremadstormende Cobod

Firmanavnet Cobod dækker over Construction Of Buildings On Demand, og virksomhedens mission er at bygge smartere gennem multifunktionelle byggerobotter baseret på 3D-printteknologi. En nødvendighed for at imødekomme den stigende befolknings boligbehov, da det går hurtigere og med et lavere CO2-aftryk end traditionel byggeri. Cobods første printede bygning stod klar i 2017, og i dag er 40% af verdens printede bygninger skabt med Cobods 3D-printere.

Kvalitetssikring og versionsstyring.

Gantech er med på den eksplosive rejse og leverer både små og store dele til de forskellige printer-modeller. Der udvikles konstant, og Head of product drawings Kenneth Egebo er glad for sparringen om, hvordan emnerne kan produceres mest effektivt samt omstillingsparatheden.

”De har styr på de forskellige versioner og er meget omhyggelige med at tjekke kvaliteten. Så er der også bare en stor velvilje til at servicere os. Jeg sender bare en mail: Kan I det her? Og 99% af gangene siger de ja”.

– Kenneth Egebo, Head of product drawings Cobod