Hvem er vi..

Logo 10

Kontakt

Salgsafdeling

Kantbukning

Vi fremstiller såvel simple og komplekse pladekomponenter og profiler ved hjælp af kantbukning, som er den mest fleksible, nøjagtige og økonomiske metode til bukning af små- og middelstore serier. Kantbukning er også den eneste metode til bukning af store emner.

Processen

Vi udfører komplicerede bukkeopgaver og gennemfører gerne en simulering af opgaven. Hvis du har en forespørgsel, der ligger lige på grænsen af, hvad der er teknisk muligt. Ved hjælp af 3D teknologi til simulering af bukkeprocessen, udfolder vi de komplicerede emner og kan derved undgå fejl man ellers først ser på prototype produktion.

Dernæst udarbejdes en komplet opbygning af emnet i 3D, og vi beregner gennem softwaresimulering, om udfoldningerne passer, eller vi skal foretage korrektioner. Herpå udføres en udfoldning direkte efter det færdige emne, så alle parametre bliver tilrettet efter maskinen. Når emnerne er udfoldet, foretages en komplet simulation af bukket.

Emnestørrelser

Vi kan bukke plader på op til 4.250 mm’s længde med vores fuldautomatiske 6-aksede CNC-kantpresse, som har et tryk på op til 320 ton.
Som udgangspunkt kan vi bukke i godstykkelser op til 20mm, men kontakt os hvis du har en specifik opgave og lad os få en snak om mulighederne eller en simulering.

Gantechs værktøjskasse

Se billeder af kantbukning her

Gantificere

Vi hjælper gerne med at optimere jeres produkt så det passer bedst muligt ind i vores produktion, dette sikrer det bedste resultat, og den bedste pris.

Vi kalder det at ’Gantificere’ en ordre.

Logitrans værdsætter kvalitet og kommunikation

Logitrans udvikler, producerer og leverer internt transportmateriel til hele verden. Det har de gjort i over 80 år, og med deres løfte ”lifting performance” hjælper Logitrans kunderne, så de kan håndtere gods på en sikker, effektiv og ergonomisk korrekt måde. Herved sikres medarbejdernes helbred og virksomhedens performance.

Det rigtige design. Første gang.

Gantech leverer forskellige skårede og bukkede emner i rustfri- og almindeligt stål, som indgår i Logitrans’ produkter som f.eks. pallevogne, højtløftere og tøndevendere. Supply Chain Manager hos Logitrans Rasmus Otzen sætter pris på den faglige sparring og planlægning, så tingene bliver designet rigtigt første gang.

“Kvaliteten er afgørende for os, og vi er yderst tilfredse med det, Gantech leverer. De er fagligt meget kompetente, fleksible, og så er de meget proakitive i deres kommunikation, så vi kan lægge en plan, der går op”

– Rasmus Otzen, Supply Chain Manager Logitrans