Hvem er vi…

Logo 10

Kontakt

Salgsafdeling

Øvrigt metalbearbejdning

Vi står gerne for totalleverancen fra skæring til buk, svejs og efterfølgende bearbejdning af plader, rør og profiler. Processerne er mange, afhængige af dit emne og funktion.

Afgratning og slibning

Med afgratning eller slibning fjernes skarpe kanter, og der opnås en bedre vedhæftelse ved eventuel pulverlakering eller anden form for overfladebehandling.

 • Kantafrunding op til Radius 2mm / Bredbåndsslibning af laserskåret emner, max bredde 1500 mm
 • Rösler vibrationsafgratning af emner, max 200 mm x 200 mm

Bearbejdning af plader, rør og profiler

Vi har kompetencer indenfor flere forskellige former for bearbejdning af plader, rør og profiler. Vores erfaring og højteknologiske maskinpark giver os mulighed for at finde den optimale løsning på den ønskede opgave.

 • Pladeklipning
  Max 3000 mm bredde
  Maks pladetykkelse i stål 6 mm
  Maks pladetykkelse i rustfri stål 4 mm rustfri stål
 • PEM – SERTER

  Presning af stag, presmøtrikker og presskruer
 • Spåntagning
  Borring samt skæring af gevind op til M24

Opsavning og smigsavning

Med en omfangsrig maskinpark og specialiserede medarbejdere er vi konkurrencedygtige som leverandør og underleverandør indenfor bearbejdning af stål, rustfri og aluminium. Herunder opsavning og smigsavning af emner.

 • Maskine                     Behringer HBP 310-523GA
 • OmrådeMax 520×310 mm
 • Materiale Stål, Rustfri, Aluminium, m.m.

+Service

Hos Gantech har vi en bred ekspertise inden for metal for- og efterbehandling. Ud over vores in-house kapaciteter har vi et omfattende netværk af samarbejdspartnere, der sikrer, at alle aspekter af dit projekt kan håndteres effektivt. Dette er blot nogle af de MANGE tjenester, vi tilbyder. 

 • Overfladebehandling     
 • Drejning
 • Fræsning
 • ..og meget mere !

Ring til os for at finde ud af, HVORDAN vi kan assistere med dit projekt.

Gantechs værktøjskasse

Se billeder af slibning, spåntagning og opsavning her

Gantificere

Vi hjælper gerne med at optimere jeres produkt så det passer bedst muligt ind i vores produktion, dette sikrer det bedste resultat, og den bedste pris.

Vi kalder det at ’Gantificere’ en ordre.

Ståldele til FarmDroid-robot kræver præcision

Med en vision om at automatisere lugning i økologiske landbrug for at reducere det krævende manuelle arbejde, blev FarmDroid grundlagt i 2018, og virksomheden står bag verdens første fuldautomatiske Seed-n-Weed-robot. Den innovative robot sørger for såning og lugning på en bæredygtig, økologisk måde, og sælges til landmænd og planteavlere i Danmark, Europa, Storbritannien, Canada og Australien.

Snævre tolerancer og lækker finish

Dele i rustfrit stål udgør en stor del af robotten, og Gantech er leverandør herpå samt de grønne malede elementer. Der forventes en pæn finish på elementer til en robot, og FarmDroid værdsætter den ensartede kvalitet samt sparringen omkring produktionsoptimering, når der udvikles nye dele. For Mechanical Procurement Specialist Tristan Toft Søndergaard er det vigtigste dog præcisionen i leverancerne.

”Vores robot kører på to gps’er, når den sår frø med ned til 8 mm afstand. Når der senere skal luges imellem afgrøderne, sker det efter de samme koordinater, og vi har derfor nogle ret snævre tolerancer på ståldelen. Mainframe-rammen skal være svejst meget præcist, så robotten også kan så og luge præcist i snorlige rækker. Vi ved, det ikke er let svejsearbejde, men Gantech leverer nøjagtigt det, vi ønsker.”

– Tristan Toft Søndergaard, Mechanical procurement specialist FarmDroid