Hvem er vi…

Logo 10

Kontakt

Salgsafdeling

Svejsning

Vi er eksperter i svejsning, vores svejseafdeling råder over tidssvarende udstyr, effektive svejseprocesser, samt stærke svejsetekniske kompetencer.

Effektivitet og arbejdsmiljø går hånd i hånd i svejseværkstedet, ikke blot det svejseteknisk udstyr er tidssvarende, sikkerhedsudstyr er ligeledes af høj kvalitet, og sikre godt indeklima og god ergonomi under svejsearbejde.

Vores kompetencer

Svejsearbejde hos Gantech udføres som udgangspunkt i god håndværksmæssig kvalitet.

(SEP: Sound Engineering Practice) men når ønsket, også iht. EN 3834 med svejseprocedure, certificerede svejsere og NDT samt medfølgende kvalitetsdokumentation.

Svejseprocesser

Vi tilbyder traditionel TIG / MIG / MAG lysbuesvejsning (141 / 131 / 135), men også udført med pulverfyldt tilsatstråd. (136 / 138 etc.) og elektrodesvejsning (111) samt svejste sammenføjning som: Punktsvejsning (21) og boltsvejsning.    

Automatiseret- / Robotsvejsning:

Vi tilbyder automatiseret og delvis automatiseret svejsning og MIG og MAG robotsvejsning af svejste konstruktioner i alm. stål, rustfrit stål og aluminium.

Med moderne robotteknologi, og ”Gantech-smartness” udføres robotsvejsning af såvel store som mindre serier. Robotsvejsning kræver altid programmeringstid og fikstur til fiksering af emnerne! derfor kræver Robotsvejsning en vis seriestørrelse eller helt specielle ønsker til finish for at være konkurrencedygtig med manuelsvejsning.

Gantechs værktøjskasse

Se billeder af svejsning her

Gantificere

Vi hjælper gerne med at optimere jeres produkt så det passer bedst muligt ind i vores produktion, dette sikrer det bedste resultat, og den bedste pris.

Vi kalder det at ’Gantificere’ en ordre.

Ståldele til FarmDroid-robot kræver præcision

Med en vision om at automatisere lugning i økologiske landbrug for at reducere det krævende manuelle arbejde, blev FarmDroid grundlagt i 2018, og virksomheden står bag verdens første fuldautomatiske Seed-n-Weed-robot. Den innovative robot sørger for såning og lugning på en bæredygtig, økologisk måde, og sælges til landmænd og planteavlere i Danmark, Europa, Storbritannien, Canada og Australien.

Snævre tolerancer og lækker finish

Dele i rustfrit stål udgør en stor del af robotten, og Gantech er leverandør herpå samt de grønne malede elementer. Der forventes en pæn finish på elementer til en robot, og FarmDroid værdsætter den ensartede kvalitet samt sparringen omkring produktionsoptimering, når der udvikles nye dele. For Mechanical Procurement Specialist Tristan Toft Søndergaard er det vigtigste dog præcisionen i leverancerne.

”Vores robot kører på to gps’er, når den sår frø med ned til 8 mm afstand. Når der senere skal luges imellem afgrøderne, sker det efter de samme koordinater, og vi har derfor nogle ret snævre tolerancer på ståldelen. Mainframe-rammen skal være svejst meget præcist, så robotten også kan så og luge præcist i snorlige rækker. Vi ved, det ikke er let svejsearbejde, men Gantech leverer nøjagtigt det, vi ønsker.”

– Tristan Toft Søndergaard, Mechanical procurement specialist FarmDroid