Hvem er vi…

Brian800px_--6

Brian Toft Svendsen

Salgstekniker

Rådgivning & udvikling indenfor metalbearbejdning

Hos Gantech er vi teknisk og fagligt dygtige specialister. Vi kan vores håndværk og kender materialerne. Det sætter os i stand til konstant at udvikle og udfordre. Med viden og kreativitet skaber vi værdifuld innovation.

Produktudvikling & 3D tegninger

Vi hjælper virksomheder med udvikling af nye, komplekse produkter og konstruktioner. Fra idé-fasen, til konstruktion og levering af det færdige produkt. Vi er din tætte udviklingspartner.

  • Professionel sparring

Vi indgår i et tæt samarbejde med vores kunder gennem alle faser i projektet – med engagement, erfaring og know-how. 

  • Vi tilbyder

Konstruktionshjælp, tegning og pladeudfoldning i avanceret 3D Autodesk Suite tegneprogrammer.

Opbygning af komplekse konstruktioner, og visualisering af emner i forskellige vinkler til bedre forståelse på et tidligt stadie i produktionsforløbet (0-serie, 3D printede modeller).

  • 3D kompetencer

Visualisering i 3D giver en lang række fordele i forbindelse med konstruktion af prototyper.

Pasform og rummelighed kan afprøves på forhånd, og det er enkelt at ændre, tilrette og finpudse konstruktionerne, da ændringerne straks figurerer på den digitale model.

Gantificering

Vi hjælper gerne til med at tilpasse et produkt, så der er mindst muligt spild, nemmere at producere har de rigtige bukkeradiuser, aflastningshuller mv.

For at kunden får det bedst mulige produkt.

Vi kalder det Gantificering:

PARTNERSKAB

Den rigtige samarbejdspartner kan betyde forskellen på succes eller fiasko. Vi ønsker langvarige relationer med såvel leverandører som kunder, og vi strækker os til det yderste for at sikre den rigtige løsning. Vi tror på, at den vidensdeling, der opstår igennem et samarbejde, skaber værdi for alle parter.

Vi vægter leveringssikkerhed højt og med gennemtestede workflows, er der plads til fleksibilitet, så vi kan servicere på bedste vis. En tæt dialog er implicit, men vi kontakter dig ikke for at bekræfte, at vi leverer til tiden. Det er en selvfølge.

Produktudvikling

Vi hjælper gerne fra ide til færdigt produkt, med sparring og stor knowhow i hvad der kan lade sig gøre.

Gantificere

Vi hjælper gerne med at optimere jeres produkt så det passer bedst muligt ind i vores produktion, dette sikrer det bedste resultat, og den bedste pris.

Vi kalder det at ’Gantificere’ en ordre.

Konstruktionssparring til fremadstormende Cobod

Firmanavnet Cobod dækker over Construction Of Buildings On Demand, og virksomhedens mission er at bygge smartere gennem multifunktionelle byggerobotter baseret på 3D-printteknologi. En nødvendighed for at imødekomme den stigende befolknings boligbehov, da det går hurtigere og med et lavere CO2-aftryk end traditionel byggeri. Cobods første printede bygning stod klar i 2017, og i dag er 40% af verdens printede bygninger skabt med Cobods 3D-printere.

Kvalitetssikring og versionsstyring.

Gantech er med på den eksplosive rejse og leverer både små og store dele til de forskellige printer-modeller. Der udvikles konstant, og Head of product drawings Kenneth Egebo er glad for sparringen om, hvordan emnerne kan produceres mest effektivt samt omstillingsparatheden.

”De har styr på de forskellige versioner og er meget omhyggelige med at tjekke kvaliteten. Så er der også bare en stor velvilje til at servicere os. Jeg sender bare en mail: Kan I det her? Og 99% af gangene siger de ja”.

– Kenneth Egebo, Head of product drawings Cobod