Kantbukning er markedets mest fleksible, nøjagtige og økonomiske metode til bukning af pladeemner i små og middelstore serier – samt den eneste metode til bukning af store emner.

Hos Gantech fremstiller vi såvel simple som komplekse pladekomponenter og profiler ved hjælp af kantbukning. Vi kan bukke plader på op til 4000 mm’s længde med vores fuldautomatiske 6- aksede CNC-kantpresse – med et tryk på op til 320 ton.

Processen

Vi udfører komplicerede bukkeopgaver og gennemfører gerne forsøg og simulerer opgaven, hvis en forespørgsel ligger lige på grænsen af, hvad der er teknisk muligt. Ved hjælp af 3D teknologi til simulering af bukkeprocessen, udfolder vi de komplicerede emner og kan justere de forskellige parametre ind. Vi udarbejder en komplet opbygning af emner i 3D, og beregner gennem softwaresimulering, om udfoldningerne passer, eller vi skal foretage korrektioner. Herpå udføres en udfoldning direkte efter det færdige emne, så alle parametre bliver tilrettet efter maskinen. Når emnerne er udfoldet, foretages en komplet simulation af bukket.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med laserskæring.

Maskine Kapacitet Længde
Durma AD-A 30175 6-akser 175 Tons 3050 mm
Amada ITPS 100 Tons 3000 mm
Safan E- brake 100 Tons 3000 mm
Safan Hybrid H-brake 110 Tons 3000 mm
Safan H- brake 320 Tons 4000 mm

Vi kan bukke.

Vi kan bukke i godstykkelser op til 15mm. som udgangspunkt, men kontakt os hvis du har en specifik opgave og lad os få en snak om mulighederne.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.

KANTBUKNING GALLERI