Med Gantech får du en kompetent og vidende samarbejdspartner, der løser kundernes opgaver med brændende engagement, erfaring og professionalisme.

Den rigtige samarbejdspartner kan betyde forskellen på succes eller fiasko. Med Gantech vil du opleve en kompetent og kvalificeret partner, der strækker sig til det yderste for den rigtige løsning.

  1. Hos Gantech A/S er kunde og produkt i centrum
  2. Vi lover ikke mere end vi kan holde
  3. Vi holder hvad vi lover
  4. Vi gætter ikke
  5. Gantech A/S -Højteknologisk og effektiv
  6. Godt arbejdsmiljø/miljø

Hvad kan du forvente?

Hos Gantech har vi en klar holding til kvalitet – og leverer kun løsninger som vi kan stå 100% inde for. Med over 30 år på bagen har vi stor erfaring i produktion og udvikling af løsninger indenfor bearbejdning af stål og metal, og vi er kendt for at kunne løse både simple og komplekse opgaver med stor knowhow og uovertruffen fleksibilitet. Gennem en effektiv og flad ledelsesstruktur sikrer vi at kunden altid er i tæt kontakt med produktionen, uanset hvem der tales med. Resultatet er korte, optimerede arbejdsgange og mulighed for hurtig omlægning i produktionen. Vi kender til vigtigheden af indsigt – og søger altid aktivt at engagere os i enhver given opgave for at kunne indfri kundernes mange forskellige individuelle ønsker og behov på bedst mulig vis. Vi har stor faglig og teknologisk viden og indgår gerne i produktmodningsprocessen af vores kunders ideer – og i den forbindelse tilbyder vi også konstruktion og teknisk tegning i 3D/2D miljø (AutoCAD Inventor).

Med kundens tilfredshed i fokus

Vi arbejder målrettet for at opnå størst mulige kundetilfredshed gennem indfrielse af kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. Vi lægger stor vægt på et moderne produktionsmiljø – hvor vores kompetente og uddannede medarbejdere kan sikre en stabil og dynamisk arbejdsgang. Hver gang. Det kommer både os – og ikke mindst vores kunder til gode.

Vi håndterer alt fra enkeltstyksordre til større serier. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan samarbejde om dit næste projekt.

Med Gantech får du en seriøs og professionel samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov, og kan yde kompetent og relevant sparring på dit projekt.