Svejsning og robotsvejsning er en af hjørnestenene i vores virksomhed og vi tilbyder en bred palette af services inden for svejsningsområdet.

I vores smedeafdeling hvor vi færdiggør metalkonstruktioner, har vi kompetencer indenfor både robotsvejsning, Co2-svejsning, TIG-svejsning samt punkt- og boltsvejsning. Vi tilbyder blandt andet:

Robotsvejsning

Vores moderne svejserobot klarer de store og monotone opgaver og serier til gavn for både arbejdsmiljøet og effektiviteten. Ved robotsvejsning opnår vi perfekte A – mål, uovertruffen ensartethed, reduktion af svejsetider samt mulighed for puls svejsning. Vores manipulator er opbygget så vi hurtigt og enkelt kan skifte fixtur. Derudover har vi mulighed for at have flere forskellige emner i manipulatoren på een gang, da anlægget kan skifte mellem flere svejseprogrammer.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med svejseopgaver.

Co2-svejsning

Co2-svejsning også kaldet MIG/MAG-svejsning er en forkortelse af Metal Inaktiv eller Aktive Gassvejsning. Ved Co2-svejsning skabes en lysbue mellem emnet og elektroden, som kontinuerligt tilføres fra en trådrulle. Co2-svejsning er en økonomisk svejsning på grund af en høj svejsehastighed og svejsningen kræver som regel kun minimal efterbearbejdning.

TIG-Svejsning

TIG er en forkortelse for Tungsten Inaktiv Gas og er kendetegnet ved at være en alsidig svejsemetode, hvor vi opnår en svejsning, der er meget tæt på udgangsmatrialets egenskaber. TIG er kvalitetsmæssig nemt at kontrollere visuelt og anvendes typisk ved svejsning i rustfrit stål og aluminium.

Punktsvejsning

Punktsvejsning er en svejsemetode der virker ved hjælp af strøm og tryk. To emner lægges ovenpå hinanden og de punkter der skal svejses, lægges under pres mellem elektroderne. Når der så sendes strøm gennem emnerne, opvarmes metallet til smeltepunktet, de steder hvor presset er størst. Punkt-svejsning er særdeles anvendelig til svejsning hvor der ikke er mulighed for at lægge en svejsesøm – eller for at billiggøre et produkt, da det ikke er nødvendigt at foretage efterfølgende slibning. Boltsvejsning er, som navnet siger, en speciel svejsemetode der er udviklet udelukkende til påsvejsning af bolte og stag. Med en ultrakort, stor strømimpuls smeltes en speciel tildannet spids på bolten mellem pladematerialet og bolten og dermed svejses bolten fast. Hos Gantech kan vi boltsvejse i både stål, rustfrit og aluminium.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.

SVEJS- OG ROBOTSVEJSNING GALLERI