Gennem laserskæring giver vi vores kunder en lang række fordele. Fra reducerede produktionsomkostninger og optimal pladeudnyttelse - til øget produktivitet og høj fleksibilitet.

NYHED!
SE VORES NYE LASER

Om Laserskæring

Laserskæring er en proces, der i løbet af de sidste 15 år har udviklet sig med ekspresfart. Det er en såkaldt termisk skæreproces, hvor en fokuseret laserstråle opsmelter et smalt snit i grundmaterialet – og smelten blæses ud gennem en skæregas, der efterlader et rent snit uden slagger. Laserskæring er en meget fleksibel, berøringsfri metode til pladebearbejdning med imponerende skæreresultater – det er muligt at fremstille emner med 0,1 mm nøjagtighed. Processen udsætter desuden emnet for et minimum af varmepåvirkning og deformation. Resultatet er emner i meget høj kvalitet, som ikke kræver efterbearbejdning.

Vores kompetencer

Vores to moderne laserskærer gør os – med sine 20 KW og 6 KW – i stand til at skære i alle gængse materialer samt tykkelser. Laserskæringsanlægget er desuden forsynet med vekselbord, som gør os i stand til at køre meget økonomisk, da stort set alle processer udføres af maskinen.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med laserskæring.

Helt eksakt kan vores laserskæringsanlæg skære:

Pladestørrelser max. 2000 x 6000 mm.
I sort stål op til 40 mm
I rustfri stål op til 40 mm
I aluminium op til 40 mm

Emnerne skæres oftest på grundlag af kundernes 3D filer – eller filer udarbejdet af Gantech i tæt samarbejde med kunden. Vi kan modtage filer i både .DXF & .DWG format.

Det opnår du ved læserskæring:

  • Lave produktionsomkostninger
  • Høj præcision og kvalitet
  • Optimal pladeudnyttelse
  • Minimal risiko for deformering
  • Øget produktivitet og fleksibilitet

LASERSKÆRING GALLERI